Permanente Make Up

Permanente Make Up

Wij bieden drie soorten Permanente Make Up behandelingen aan. Bij ons kunt u terecht voor permanente wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Klik op de dropdowns hieronder om meer te lezen.

Ben jij opzoek naar een specialist in permanente wenkbrauwen? Bij Beautysalon Together ben je aan het juiste adres.

 

Heb je geen zin meer om s’ochtends uren voor de spiegel te staan? Met permanente wenkbrauwen ben je altijd on fleek. De permanente wenkbrauw hoort zo natuurlijk mogelijk te zijn. Het resultaat hangt af van de gebruikt techniek.

 

Verschillende technieken:
– Haartjes techniek
– Schaduw techniek

 

Haartjes techniek. 

Wil je maximale transparantie en lichtheid bereiken? Dan zal de voorkeur uitgaan naar de haartjes techniek. Aangezien de natuurlijke wenkbrauw haartjes niet recht omhoog groeien, word er met de haartjes techniek een natuurlijk mogelijk effect gecreëerd.

 

Schaduw techniek.
Teken je je wenkbrauwen dagelijks? Dan is de schaduw techniek de beste keuze. Het zal er uitzien alsof de wenkbrauw met potlood is ingevuld.

 

Het verloop van de behandeling

 

Bij de eerste behandeling wordt de meest passende vorm voor het gezicht bepaald. De eerste behandeling wordt ruim de tijd genomen omdat het vormen van de juiste wenkbrauw nauw luistert.

 

Indien nodig wordt er een tweede behandeling ingepland. Hierbij wordt voornamelijk aan de intensiteit van de kleur gewerkt. De kleur kan warmer, koeler of donkerder gemaakt worden. Ook de vorm kan nog wat aangepast worden. In bijna alle gevallen is twee behandelingen genoeg.

De houdbaarheid van permanente make-up bij de ogen is langer dan bij andere behandelingen. Moderne permanente make-up biedt vele verschillende mogelijkheden voor het verfraaien van de ogen.

 

De mogelijkheden.

 

Het belangrijkste is bij de ogen dat het niet te aanwezig moet zijn, er moeten geen harde lijnen ontstaan, maar slechts een zachte benadrukking van de schoonheid van het oog zelf. Bij brildragende mensen kan rekening gehouden worden met welke glazen ze dragen, zodat de ogen niet kleiner of groter lijken.

 

Bij de eerste behandeling moet erg veel tijd besteed worden aan het zoeken naar de meest passende vorm voor je gezicht. Het is belangrijk dat er nauwkeurig wordt voorgetekend. Bij de tweede behandeling word gekeken naar de intensiteit van de kleur, er wordt zo nodig gecorrigeerd en na behandeld.

 

Verschillende technieken:
Wimperlijn intensiveren.
Eyeliner.

 

Wimperlijn intensiveren. 
Deze techniek geeft het effect van volle wimpers en zal gelijk de ogen laten spreken. Met behulp van een dunne naald wordt de pigmentkleur tussen de wimpers in de huid aangebracht.

 

Eyeliner. 
Bij deze techniek wordt pigment ook boven de wimperrand aangebracht.
Dit wordt aangezet in de wimpers. Hierdoor krijg je mooie, sprekende ogen.

Bij de perfecte lippen zijn de boven en onderlip ongeveer gelijk in verhouding.
Het cupidoboogje heeft strakke contouren. Met permanente make-up zijn vage contouren en bleke lippen goed te corrigeren.

 

Je kan kiezen voor pigmenten op transparante basis, ideaal voor natuurlijk uitziende lippen of dekkende pigmenten, waardoor het lijkt alsof de lippen zijn ingekleurd.

 

Verschillende technieken: 
Lipliner.
Lipliner met uitschaduwen.
Fullips.

 

Lipliner. Bij veel klanten is de boven of onderlip te klein, de cupidoboog sis nagenoeg verdwenen of de mond is scheef. Een lipliner gaat dit alleen maar accentueren. Je moet perfecte lippen van jezelf hebben als je deze techniek wilt toepassen.

 

Lipliner met uitschaduwen. 
In plaats van een lipliner kan je ook voor schaduw lipliner kiezen.
Hierbij loopt de lipliner uit in een mooie schaduw naar de binnenkant van je lippen. De schaduw lipliner ziet er natuurlijk uit en laat de lippen voller lijken.

 

Fullips. 
Deze techniek is de oplossing voor veel lipproblemen. De lippen worden volledig ingekleurd met pigment. De pigmentatie kan in natuurlijke tinten maar ook in kleur uitgevoerd worden.

Volg ons op social media!